Saturday, January 30, 2010

~GAME OVER~



PEEPS!!!!
gerek seh baju neh. BTW baju ni ade sejarahnye yang tersendiri.
awal bulan jan 2010, En. Faris ajak aku g teman dia beli kasut brand EVERLAST kat CITY SQUARE JB. Dengan perasaan gumbira bercampur teruja aku pun ikut dia walaupun aku xde ape brg nak g beli kat situ.
Sape2 yang nak beli barang2 branded yang agak moderate la harga nye, leh la singgah ke INNER CITY kat CS tu. kat situ mmg banyak gilo r brg2 yang sure leh wat boyfren korang bankrup kalo ajak g shoping dalam tu.
so aku n faris pun g r dalam inner city tu n memulakan pengembaraan mencari kasut branded idaman faris itu. mau dekat sume kedai kasot kot kitorang masuk, tapi sume hampeh.
time tengah cari2 kasut tu, tetibe aku tertengok kat satu kedai ni yang jual baju murah tahap pasar malam punye. aku pun g r usha2. siyes baju kat kedai ni best2. corak memang cam yang korang tgk kat gambo atas tu, pic dia simple, tapi dalam maknenye.
so aku beli r satu baju tu.
kalo korang nak tau, baju tu membawa maksud:-
lelaki pas da kawen, sure hilang segala keseronokan semasa dia bujang. so tu yang dia tulis game over. means da xleh nak men2 da. tu yang muke laki dalam pic baju tu cam sedih je. sekali tgk baju tu ade gak means cam utk org2 laki yang da pas clash lak . macam2 makne ade.

well 1 gambar membawa seribu makna kan.

gilo sastera ayat aku kali ni.hahahaha

3 comments:

  1. sesuai sgt la baju tuh ngan u en mohd rasidi md radzi...

    ReplyDelete
  2. bbape ringgit baju ni ko beli cd?

    ReplyDelete